

Kategorie
Palarnia kawy
Jakie opakowanie kawy?
W ziarnach czy mielona?
Zamawiam subskrypcję tej kawy
Kawa palona
Gatunek kawy
Kategoria kawy
Pochodzenie
Poziom kofeiny
Kwasowość
Punktacja kawy
Wiodąca nuta smakowa
Metoda obróbki
Wiodąca odmiana
Położenie plantacji
Kontynent
Kraj
Abonament na kawę
Ile razy wysłać kawę?
Dostawa
Cena
-
od
do
Nowość
Promocja
Jak smakują kawy z Burundi?
Kawy z Burundi, które znajdują się w ofercie Rzemieślniczej Palarni Kawy Sochaccy, to kawy z wyczuwalnymi nutami smakowymi orzeźwiających owoców, słodyczy, porzeczek wreszcie miodu i czarnej herbaty. Należy pamiętać że punktem wyjścia w opisywanych nutach smakowych jest palenie na poziomie średnim; palenie jasne wzmacnia nuty cytrusowe, jasne. Palenie ciemne kawy to bardziej podkreślone nuty kakao, ciemnej czekolady.











