Masz pytania +48 733 634 761(pn-pt; 9-16)  sklep kawa zamówienie kawa@swiezowypalana.pl kawa świeżo palona GRATIS OD 99 ZŁ  dostawa gratis w 24h od wypalenia

Opinie SwiezoWypalana.pl

SwiezoWypalana.pl opinie o kawie


strony  1  2  3


POWRÓT DO SWIEZOWYPALANA OPINIE

 

Opinie Klientów SwiezoWypalana.pl 

kawa świeżo palona  Ocena 5

 

sklep kawa  Ocena 5

"Dobra kawa świeżo palona kawa"

 

"mój aeropress był zachwycony :)"

 swiezopalonaRobert 9 lutego 2018 | 21:47   świeżo palona kawaOna 7 lutego 2018 | 12:52

 

kawa z palarni  Ocena 5

 

sklep z kawą   Ocena 5

"dobra kawa"

 

"Kawa bez zarzutu"

 świeżo palona kawa BrazyliaAleksandra 2 lutego 2018 | 19:32   świeżo palona kawa EtiopiaWiesław 19 lutego 2018 | 22:47

 

najlepsza kawa  Ocena 5

 

kawy świata  Ocena 5

"najlepssi w Polsce"

 

"dziękuję !"

 świeżo palona kawaT. 26 lutego 2018 | 22:16   kawa z palarniChemex lover 26 lutego 2018 | 16:53

 

tania kawa  Ocena 5

 

kawa do ekspresu  Ocena 5

"świeżo palona kawa jest tu"

 

"Polecam, choć moglibyście jeszcze szybciej wysyłać"

sklep kawa Raczkowski Tomasz  25 lutego 2018 | 16:46   kawa ze sklepu Renata S  21 lutego 2018 | 14:15

 

sklep internetowy z kawą  Ocena 5

 

kawy świata  Ocena 5

"pierwszy zakup i już wiem nigdy więcej w innym sklepie kawy."

 

"poprostu super"

single origin Wiera 21 lutego 2018 | 14:25   xcafe Mexo 21 lutego 2018 | 13:24

 

manufaktura kawy  Ocena 5

 

swiezopalona  Ocena 5

"good caffe"

 

"czyli można robić świeża kawę za rozsądne pieniądze"

 kawa z palarniMichał B 21 lutego 2018 | 12:01   świeżo palona kawaGoSS 21 lutego 2018 | 11:19

 

kawa Kolumbii  Ocena 5

 

kawa Meksyku  Ocena 5

"Pyszna kawa - polecam!"

 

"Profesjonalnie szybko i tanio"

kawa do ekspresu Krystyna 20 lutego 2018 | 23:34   kawa do biuraWikt 20 lutego 2018 | 22:49

 

świeżo palona kawa  Ocena 5

 

sklep kawa  Ocena 5

"raz spróbujesz i zostajesz tu najlepszy sklep z kawą bo prosto z palarni"

 

"jak tylko kurier przywiózł do domu wszyscy wiedzieli co jest w paczce bez otwierania!"

 palarnia kawyPiotr 20 lutego 2018 | 22:37   kawy etiopiiTomasz 20 lutego 2018 | 11:31

 

 

świeżo palona kawa Kenia  Ocena 5

 

kawa palarnia  Ocena 5

"Dobry palarnia kawy"

 

"tak trzymać faktycznie świeżo palona kawa. Polecam i sama jeszcze będę korzystała z usług."

 kawa premiumTorjan 20 lutego 2018 | 09:59   świeżo palona kawa BrazyliaMa-Mama 20 lutego 2018 | 18:59

 

 

kawa 5 stars  Ocena 4,8

 

sklep z kawami  Ocena 5

"czyli dobra kawa nie musi być droga."

 

"cieszę się że jesteście"

 kawa Szymon 19 lutego 2018 | 18:47   świeżo palonakawa pyszna, realizacja zamówienia ekspresowa 20 lutego 2018 | 13:40

 

 

swiezopalona  Ocena 5

 

kawa świeżo palona  Ocena 5

"Kolejny zakup w tej palarni i kolejna porcja intensywności aromatu i smaku (pozdrawiam załogę). Szybko, sprawnie no i przede wszystkim towar najwyższej jakości."

 

"Bardzo zadowolona z obsługi i produktów"

 kawa BrazyliaPiotr 19 lutego 2018 | 20:11   kawa EtiopiaJagoda 19 lutego 2018 | 17:28

 

 

kawa ziarnista  Ocena 5

 

najlepsza kawa  Ocena 4,8

"Szybko,pewnie i dokładnie i bez pośredników."

 

"palarnia kawy"

 dobra kawaBogaty wybór, szybka obsługa, wyczerpujące opisy produktów.18 lutego 2018 | 12:29   sklep kawaDD 18 lutego 2018 | 09:18

 

 

__________________________________________________________________________________________________________________

kawa świeżo palona  Ocena 5

 

sklep internetowy z kawą  Ocena 5

"takiej kawy szukaliśmy po jakobsie"

 

"Szybka wysyłka, kawa speciality"

 kawa świeżo palonaPawel 16 lutego 2018 | 21:38   kawasklepSu89 13 lutego 2018 | 12:16

 

 

najlepsza kawa  Ocena 5

 

kawa palarnia  Ocena 5

"kawa świeżo palona. polecam"

 

"świeża kawa w dobrej cenie polecam."

 kawa świeżo palonaJustyna 11 lutego 2018 | 19:00   świeżo palona
Ciągle tu wracam więc chyba wszystko jest w porządku
 | 11 lutego 2018 | 03:37  

 


strony  1  2  3


POWRÓT DO SWIEZOWYPALANA OPINIE

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl